De Rading 128 | Loosdrecht

€ 1.500.000
kosten koper

Introductie

“Residence De Rading: Luxueuze appartementen bij Loosdrechtse Plassen”. Vlakbij de Loosdrechtse Plassen in het centrum van Nieuw-Loosdrecht worden 12 nieuw te bouwen appartementen gerealiseerd aan de Rading, genaamd ‘Residence De Rading’. Een appartementengebouw op een unieke locatie in de Randstad, dichtbij Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Duurzaamheid, energiezuinig met een luxueuze en ruimtelijke uitstraling zijn de uitgangspunten geweest bij het ontwerp. De appartementen variëren in grootte van 50 m2 tot 110 m2 en beschikken over een balkon of terras op het zuiden of westen.

Omgeving

Zeilen, zwemmen of suppen op de Loosdrechtse Plassen, fietsen in de prachtige omgeving, wandelen op de Hoorneboegse Heide, heerlijk lunchen of dineren bij “Mevrouw Daalder” in Vreeland of bij “Loetje” in Breukelen. Het kan allemaal in de omgeving van ‘Residence De Rading’. In Nieuw-Loosdrecht zijn alle voorzieningen te vinden. Een lekker bakkertje en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Restaurants en cafés zorgen voor de gezellige dorpse sfeer. Een manege, verschillende sportcomplexen en een klein vliegveld waar je verschillende vliegtrainingen kan volgen.

Bereikbaarheid

In De Rading is wonen verbonden met de natuur maar ook met de dynamiek van de Randstad. De Rading ligt centraal in Nederland. Vanaf de locatie ben je, met de auto, binnen 20 minuten in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort. Een snelle blik op de kaart van Nederland is genoeg om te beseffen hoe uniek deze ligging eigenlijk is, een uitzonderlijke combinatie van waterrijke natuur, wonen en werken. Vlakbij Hilversum en in de buurt van Laren, Bussum, Baarn, Bilthoven en Breukelen. De N201 verbind je snel met de A2, A27 en A1. De bushalte is enkele minuten lopen (lijn 104-122). Station Hilversum is op de fiets in 15 minuten bereikt.

De appartementen

De appartementen worden opgeleverd met voorbereidingen van keuken, badkamer, sanitair en tegelwerk, hang- en sluitwerk, wandafwerking en schilderwerk, vloeren en installaties. Wonen in ‘Residence De Rading’ voelt als buiten wonen met ruimte voor het hele gezin, op een prachtige groene
locatie in het dorp vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Een plek waar je met een gerust gevoel thuis komt en
kinderen veilig buiten kunnen spelen. Kortom een unieke kans om landelijk te wonen!

  • Woonoppervlakte variërend in grootte van 50 m2 tot 110 m2
  • Buitenruimte een balkon of terras op het zuiden of westen
  • Ruime lichte woonkamer met grote raampartijen
  • Voorbereidingen voor een open keuken, badkamer en toilet
  • Handige bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en/of droger
  • Bij ieder appartement is er in de afsluitbare parkeergarage een eigen berging. In de parkeergarage zijn privé-parkeerplaatsen die zijn voorbereid voor montage van een EV oplaadpunt. In de algemene fietsenstalling zijn ook oplaadpunten voorbereid.
  • Gebruik van de beste materialen, energiezuinige installaties in combinatie met vloerverwarming en elektrisch koken.