Over ons

Welkom bij Novel Property.

Ons team bestaat uit doorgewinterde vastgoedprofessionals die gedreven worden door een gedeelde passie voor vastgoed. We begrijpen dat vastgoedtransacties niet alleen zakelijke deals zijn; ze zijn als cruciale touchdowns die de klant naar de overwinning leidt. Wat ons onderscheidt is onze expertise, groot (internationaal) netwerk en oog voor detail.

Of u nu op zoek bent naar het optimaliseren van uw vastgoedstrategie of het uitbreiden van uw vastgoedportfolio, ons team staat in de startblokken om u te begeleiden. We combineren professionele deskundigheid met een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat uw vastgoedtransactie net zo soepel verloopt als een game-winning touchdown.

Net als onze liefde voor American Football gaat het in vastgoed om risico’s durven nemen, incasseren, teamspirit en geloven in een groter doel. Novel Property is uw coach in het realiseren van uw vastgoed ambities.

Bel ons vandaag nog en ontdek hoe ons toegewijde team u coacht om uw vastgoedwensen te realiseren.

Joost P.L. Beijers

Partner & Oprichter

Joost is ruim 30 jaar actief in het vastgoed en is commercieel aanspreekpunt binnen Novel Property. Hij beschikt over een uniek en breed internationaal netwerk van vastgoedbeleggers en financiers. Joost doorziet snel de specifieke wensen van de klant en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij is een verbinder en ondernemer pur sang.

Drs. Art Nijhuis

Partner & Kredietspecialist

Art is binnen Novel Property de expert als het gaat om het financieren van vastgoed. Hij rondde zijn studie International Financial Economics in Amsterdam af, waarna hij werkzaam was als business analist en CFO. Art is analytisch sterk en neemt de klant mee in de financieringsmogelijkheden die er zijn.

Henk Visser

Makelaar

Henk is actief als makelaar binnen Novel Property. Henk heeft een ruime ervaring en achtergrond in het vastgoed en brengt een groot netwerk met zich mee. Of het nu gaat om commercieel, logistiek of residentieel vastgoed, Henk kent de juiste mensen en wegen. Hij zet zijn expertise graag in om klanten optimaal te begeleiden bij de aan-en verkoop van vastgoed.

Anne Claire Baas

Project Manager

Anne Claire is binnen Novel Property verantwoordelijk voor marketing en projectmanagement. Haar achtergrond in sales & marketing strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder hospitality, bankwezen en vastgoed. Haar grondige begrip van klantbehoeften maken haar een drijvende kracht achter het succes van Novel Property.