Aan- en Verhuur

Of u nu een bedrijfspand wilt verhuren of op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw onderneming, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het verhuurproces.

Bij Novel Property begrijpen we dat het vinden van de juiste huurder of het perfecte pand een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide service die gericht is op het voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Ons ervaren team beschikt over diepgaande kennis van de commerciƫle vastgoedmarkt en een uitgebreid netwerk van potentiƫle huurders en verhuurders. We luisteren naar uw eisen, analyseren uw doelstellingen en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de beste beslissingen neemt voor uw vastgoedbelegging.

Of u nu een vastgoedeigenaar bent die op zoek is naar gekwalificeerde huurders of een bedrijfseigenaar die een geschikte huurruimte zoekt, wij helpen u graag verder. We zorgen voor een soepel verhuurproces, van het opstellen van professionele huurovereenkomsten tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de beste voorwaarden.

Bij Novel Property streven we naar excellentie in alles wat we doen. Onze toewijding aan klanttevredenheid en resultaten staat centraal in onze dienstverlening. We streven ernaar om waarde toe te voegen aan elke vastgoedtransactie en om langdurige relaties op te bouwen met al onze klanten.

Contact

Vragen over de diensten van Novel Property?

Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam, in het hart van de markt. Plan nu vrijblijvend een gesprek in op ons kantoor. We zijn benieuwd naar uw wensen. Liever bellen? We zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 18:00.