Woningbouwlocatie | Buiksloterham Amsterdam Noord

Prijs op aanvraag

Welkom in Amsterdam Noord, waar een veelbelovend vastgoedobject wacht op de realisatie van nieuwbouwwoningen. Gelegen aan de levendige kade van het IJ, biedt dit stuk grond een unieke kans voor het ontwikkelen van een eigentijds wooncomplex dat perfect past in het dynamische karakter van deze bruisende buurt.

Met een totale potentiële woonoppervlakte van maar liefst 13.880 vierkante meter, is er ruimte voor 188 woningen van type A met een oppervlakte van 61 vierkante meter en 50 woningen van type B met een oppervlakte van 50 vierkante meter. Deze variatie in grootte en indeling biedt de mogelijkheid om aan diverse woonbehoeften te voldoen, van jonge professionals tot gezinnen en senioren die op zoek zijn naar een moderne en comfortabele leefomgeving.

Het ontwerp van dit nieuwbouwproject zal zorgvuldig worden afgestemd op de omgeving, waarbij rekening wordt gehouden met de architectonische kenmerken van Amsterdam Noord. Denk hierbij aan strakke lijnen, grote raampartijen en duurzame materialen die zorgen voor een harmonieuze integratie met de omringende bebouwing.

De ligging aan het water biedt niet alleen een prachtig uitzicht op het IJ, maar ook de mogelijkheid voor woningen met balkons of terrassen waar bewoners kunnen genieten van de rust en het uitzicht over het water. Bovendien zal er voldoende ruimte worden gereserveerd voor groenvoorzieningen en gemeenschappelijke buitenruimtes, zodat bewoners kunnen ontspannen en sociale interactie kunnen stimuleren.

Voorzieningen zoals parkeergelegenheid, fietsenstallingen en nabijheid van openbaar vervoer zullen worden geïntegreerd om het comfort en gemak van de bewoners te waarborgen. Daarnaast zal duurzaamheid een centrale rol spelen in de ontwikkeling, met energiezuinige oplossingen en mogelijkheden voor groene daken en zonnepanelen.

Kortom, dit vastgoedobject in Amsterdam Noord biedt een unieke kans om een eigentijds wooncomplex te realiseren dat niet alleen aansluit op de vraag naar moderne woningen, maar ook bijdraagt aan de levendigheid en duurzaamheid van deze dynamische buurt aan het water.